Welcome to PlagueFest.com! Log in or Sign up to interact with the Plague Fest community.
  1. Welcome Guest! to interact with the community and gain access to all the site's features.

CSS Closing upon start?

Discussion in Help Desk started by P@P@_ROASTER, Sep 28, 2012

  1. Jul 16, 2012
    Posts
    WoW is having some server maintenance today so I got some free time to play around... however whenever I launch CSS, it goes through the loading screen then closes instantly. D: Any & all help is appreciated!
  2. Nov 11, 2011
    Posts
    Once you give up on CSS, it becomes really moody.

    [IMG]

    You have to apologize and tell her you won't do it again.
  3. Jul 16, 2012
    Posts
    Oh great CSS Gods forgive me for I have sinned! I have betrayed thy in your most weakest of times... Forgive me so I shall once again bring joy to your amazing world!
  4. Nov 11, 2011
    Posts
    You prayed to gods that don't exist. Your prayers have gone in vain. :poop:
  5. Jul 16, 2012
    Posts
    Kill it... KILL IT WITH FIRE!!!!!!!
    Post Merged, Sep 28, 2012
    Tried verifying game cache, no dice... Not sure what's going on.
  6. Jul 16, 2012
    Posts
    :razz: It's the curse of gave you for running like a wussy. You should've just got your head blown off in the first place. I had the same problem way back. All I did was reinstall css.
  7. Jan 27, 2011
    Posts
    Did u download any new spyware or virus program? Of yes make sure u allow it to run instead of blocking it
  8. Apr 9, 2012
    Posts
    Lol not a single post here has yet been any helpful.

    It might again be the problem that many face lately:
    Refresh your CS:S content by revalidating the game cache (go to css in library -> properties -> validate game cache)

    If it doesn't work, restart Steam and try again.
    If it still didn't work, remove ClientRegistry.blob which is located in your Steam folder.
    If it still didn't work, try removing all but Steam.exe and steamapps folder and launch steam.exe

    If it didn't work, reïnstall CS:S

    If it still didn't work, forget about CS:S and play WoW when that works again.
    EDIT: sorry CHC your post came before mine (yours was helpful)
  9. Jul 16, 2012
    Posts
    I'm sure it wouldn't even let the game begin running if that was the case.
  10. Jul 16, 2012
    Posts
    Nope, I should probably do so... but meh

    Tried validating game cache : no go.
    Restarted Steam : No go.

    I've uninstalled & currently reinstalling CSS and hoping that it fixes it.

    WoW is only down for another hour or so... maybe I will last D:
  11. Jul 16, 2012
    Posts
    Lawl I think you'll be just fine.
  12. Jan 27, 2011
    Posts
    Do a restore point to when it last worked.
  13. Jul 16, 2012
    Posts
    Already reinstalling, but had I thought of it I probably would have <3
  14. Jul 16, 2012
    Posts
    After doing everything you suggested Coris, still not working...

    I deleted the .blob
    removed everything excluding Steamapps /steam.exe
    Restarting doesn't fix it

    Anyone else have any other ideas before I shoot myself?
  15. Apr 9, 2012
    Posts
    This seems to be an external issue if that is the case... if you have by any coincidence added a new skin or something or made a horribly big change within the CS:S files, try undoying that. Otherwise, I would have no idea how to deal with this from here on
  16. Jul 16, 2012
    Posts
    I've made no changes to any CSS file & haven't downloaded any skins.
  17. Feb 14, 2012
    Posts
    You mentioned you restarted Steam but did you restart your computer.
  18. Jul 16, 2012
    Posts
    Yes, I've restarted it twice now (Windows updates D:smile:
  19. Jan 11, 2012
    Posts
    Seems like Valve likes to fuck up people again. I know one with the same problems and still not fixed.
    Maybe you can tell me when you fixed it

    Also @sajak +1 for the Kessler gif ^^
    • Like Like x 1
    • Jul 16, 2012
      Posts
      Still in need of help >.<