Welcome to PlagueFest.com! Log in or Sign up to interact with the Plague Fest community.
  1. Welcome Guest! to interact with the community and gain access to all the site's features.

Predator temporarily removed

Discussion in CS:S Zombie Escape started by Ray, May 11, 2011

  1. Aug 18, 2006
    Posts
    The ZombieMod plugin is crashing on the predator map. As a result, the server turns in to normal CS:S until the map changes. For this reason, I was forced to remove the map from the server until this issue is resolved.

    I don't know exactly what is causing this bug, but I suspect that an invalid entity is being created. If i can, I'm going to try and fix this ASAP, but I am confused as to why this just started happening recently.

    Code:
    L 05/11/2011 - 08:02:28: Info (map "ze_predator_ultimate_v2") (file "errors_20110511.log")
    L 05/11/2011 - 08:10:02: [SM] Native "SetEntProp" reported: Property "m_nRenderMode" not found (entity 336/info_particle_system)
    L 05/11/2011 - 08:10:02: [SM] Displaying call stack trace for plugin "zombiereloaded.smx":
    L 05/11/2011 - 08:10:02: [SM]   [0]  Line 309, C:\My Apps\ZR\include\entity_prop_stocks.inc::SetEntityRenderMode()
    L 05/11/2011 - 08:10:02: [SM]   [1]  Line 89, zr/weapons/weaponalpha.inc::WeaponAlphaApplyWeaponAlpha()
    L 05/11/2011 - 08:10:02: [SM]   [2]  Line 45, zr/weapons/weaponalpha.inc::WeaponAlphaEquipPost()
    L 05/11/2011 - 08:10:02: [SM]   [3]  Line 478, zr/weapons/weapons.inc::WeaponsEquipPost()
    L 05/11/2011 - 08:54:49: [SM] Native "SetEntProp" reported: Property "m_nRenderMode" not found (entity 333/info_particle_system)
    L 05/11/2011 - 08:54:49: [SM] Displaying call stack trace for plugin "zombiereloaded.smx":
    L 05/11/2011 - 08:54:49: [SM]   [0]  Line 309, C:\My Apps\ZR\include\entity_prop_stocks.inc::SetEntityRenderMode()
    L 05/11/2011 - 08:54:49: [SM]   [1]  Line 89, zr/weapons/weaponalpha.inc::WeaponAlphaApplyWeaponAlpha()
    L 05/11/2011 - 08:54:49: [SM]   [2]  Line 45, zr/weapons/weaponalpha.inc::WeaponAlphaEquipPost()
    L 05/11/2011 - 08:54:49: [SM]   [3]  Line 478, zr/weapons/weapons.inc::WeaponsEquipPost()
    PlagueFest may not be able to complete the contest. Sorry.
  2. Mar 16, 2008
    Posts
    It's the end of the world as we know it.
  3. Mar 19, 2011
    Posts
    Oh No! My Heart is broken I wanted a win for my Birthday which happens to be this Friday the day of the Deadline :weep:
  4. Aug 18, 2006
    Posts
    I'll look more in to the problem tomorrow and hopefully come to a solution.
  5. Feb 1, 2011
    Posts
    Its a good challenging map i hate to see it down.
  6. Feb 24, 2011
    Posts
    Aww too bad, i really hope the problem will get fixed soon. Does it crash at any specific point in the map? I could take a look at it for the next version.
  7. Aug 18, 2006
    Posts
    Luffaren, I believe it only happens on Ultimate (or maybe It's Hyper. Not sure) Can someone verify which difficulty it was on when it turned into normal CSS? Also, are we the biggest ZE server slot-wise? It may be that under high-slottage conditions that this issue occurs.

    Sorry for the bad news Luffaren. I'll help you as much as I can to fix this, but I assume this is the first time you've heard of the issue?
  8. Jan 11, 2011
    Posts
    This same thing happened a couple times on old Paranoid versions.
    Also I saw this happening to Predator for the first time yesterday, but not on Plague Fest but on a different server.
    It happened on the first Elevator. On that server (wich lags a lot on that Elevator due to how it was made) seemed to occur as a result of the stress the server suffered, trying not to crash.
    However on that server the bug fixed automatically for the next round.

    Luffaren, I honestly think you should make the elevator a normal elevator, it crashes some servers with different physics, specially if zombies are fighting humans there. XD
  9. Apr 9, 2007
    Posts
    Clients are picking up something they shouldn't which is why ZR is erroring.
  10. Feb 24, 2011
    Posts
    In V1_5T i changed the elevator to only 1 brush and a non-solid model, altough i changed back to the previous one since there was no change in lag.
    In fact, it lagged even more, players glitched under the elevator and got killed. It can be seen now also, if a zombie infects a human while the elevator is moving he can glitch under and die instantly. It happens pretty rarely though, mostly on laggy servers.
  11. Jan 11, 2011
    Posts
    Is not that it happens on laggy servers. It makes lag servers that use different physic settings, and can't handle that it's a prop moving them, instad of a normal elevator.
  12. Feb 20, 2011
    Posts
    A sad day, we're empty and hollow without Predator, theres only Mako now [IMG]
  13. Feb 1, 2011
    Posts
    anything but Mako.....
  14. Aug 18, 2006
    Posts
    I readded predator. I hope I fixed the issue. If the issue occurs again, please let me know asap with the time and date.

    Thanks.
  15. Mar 20, 2011
    Posts
    Nice thanks Ray!
  16. Feb 1, 2010
    Posts
    Awesome! Thanks Ray! :grin: